Search found 6 matches

by Sart
Tue Jun 20, 2006 8:51 am
Forum: BSD
Topic: oss-install
Replies: 6
Views: 18169

and another problem .. i can't use volume from xmms (it just not work)
by Sart
Tue Jun 20, 2006 7:01 am
Forum: BSD
Topic: oss-install
Replies: 6
Views: 18169

i try to explaine my problem one more time =) laptop -columns inside - /dev/dsp0(or /dev/dsp) -interface for headphones/columns outside - /dev/dsp1 when i open any sound - very good on columns inside when i try to listen from headphones - columns turns off(it's normal =) ) and nothing in headphones ...
by Sart
Tue Jun 20, 2006 6:43 am
Forum: BSD
Topic: oss-install
Replies: 6
Views: 18169

use ossctl to set dsp1 as the first output device.


it writes me "no device to reorder"
by Sart
Mon Jun 19, 2006 2:57 pm
Forum: BSD
Topic: oss-install
Replies: 6
Views: 18169

and now another problem =))
sound is ok ... work - on main speakers good =) .... and when i tryto listen from headphones - nothing =))
when i make a test - i found that my headphones dsp1 ...

need help
by Sart
Mon Jun 19, 2006 2:31 pm
Forum: BSD
Topic: oss-install
Replies: 6
Views: 18169

i've install oss. Thank everybody =)
by Sart
Mon Jun 19, 2006 1:19 pm
Forum: BSD
Topic: oss-install
Replies: 6
Views: 18169

oss-install

problem, when i try to install oss drivers i have a laptop with HDAudio, Freebsd 6.1 in Kernel: device sound device snd_ich dmesg.boot: pci0: <multimedia> at device 27.0 (no driver attached) don't have any sound drivers? but when i try to install: [root@swork /tmp]# ./oss-install soundoff: not found...

Go to advanced search