Search found 11 matches

by krz
Thu Feb 10, 2011 10:43 pm
Forum: Linux
Topic: [bug?] Swap stereo channels
Replies: 5
Views: 8336

Re: [bug?] Swap stereo channels

No need to use pulseaudio. I already fixed it swapping the wires. :)
by krz
Thu Feb 10, 2011 8:29 pm
Forum: Linux
Topic: [bug?] Swap stereo channels
Replies: 5
Views: 8336

Re: [bug?] Swap stereo channels

Problem seems solved.

It's my headphones cable fault. I didn't knew, there are two diffrent standards of channels alignment. Using loudspeakers, or bulid in laptop speakers everything is ok. :)
but.. Why i worked right before?

I think, OSS needs stereo channels reverse feature.
by krz
Thu Feb 10, 2011 7:35 pm
Forum: Linux
Topic: [bug?] Swap stereo channels
Replies: 5
Views: 8336

[bug?] Swap stereo channels

Why OSS is swapping stereo channels? Sometimes it works ok, then it changes.

I'm trying to find out what it causes.
by krz
Sun Jan 02, 2011 10:16 am
Forum: Linux
Topic: missing pcm channels
Replies: 3
Views: 8276

Re: missing pcm channels

Ok, this helped.
Thank you. :)
by krz
Sat Jan 01, 2011 9:56 pm
Forum: Linux
Topic: missing pcm channels
Replies: 3
Views: 8276

Re: missing pcm channels

This is what I get running..: osstest Sound subsystem and version: OSS 4.2 (b 2003/201005280201) (0x00040100) Platform: Linux/i686 2.6.34-020634-generic #020634 SMP Mon May 17 20:34:55 UTC 2010 *** Scanning sound adapter #-1 *** /dev/oss/oss_sblive0/pcm0 (audio engine 0): SB Live main - Performing a...
by krz
Sat Jan 01, 2011 9:47 pm
Forum: Linux
Topic: missing pcm channels
Replies: 3
Views: 8276

missing pcm channels

Since i build new Wine 1.3.10, pcm1-4 channels in /dev/oss/oss_sblive0/ are lost.
I tried everything, including reinstalling oss. Also vmix isn't working.
I can play sounds when vmix is disabled, but only one process can use it.
by krz
Sat Jul 03, 2010 9:59 pm
Forum: Linux
Topic: strange audio bug with flash
Replies: 8
Views: 12640

Re: strange audio bug with flash

Ok. I reinstalled oss, setup everything, and now it works.
Anyway. Thanks for help :)
by krz
Sat Jul 03, 2010 7:40 pm
Forum: Linux
Topic: strange audio bug with flash
Replies: 8
Views: 12640

Re: strange audio bug with flash

I think I know where the problem is. Something crashed before, and it can't handle more processes. I can run xine and audacity at the same moment, but most programs not! Before everything was ok. Can multiple instances of 'osstest -V' play together? Yes And what is "plugin-containe"? "...
by krz
Sat Jul 03, 2010 6:44 pm
Forum: Linux
Topic: strange audio bug with flash
Replies: 8
Views: 12640

Re: strange audio bug with flash

This is what I got: Version info: OSS 4.2 (b 2003/201005280201) (0x00040100) TRIAL Platform: Linux/i686 2.6.32-23-generic #37-Ubuntu SMP Fri Jun 11 07:54:58 UTC 2010 (krzysiek) Number of audio devices: 5 Number of audio engines: 9 Number of MIDI devices: 1 Number of mixer devices: 1 Device objects 0...
by krz
Sat Jul 03, 2010 4:21 pm
Forum: Linux
Topic: strange audio bug with flash
Replies: 8
Views: 12640

Re: strange audio bug with flash

Now I found real source of the problem. I can't run mplayer and flashplayer simultaneously. One of them blocks access to oss another, but other programs (like Audacious) work nice. If I close a card with flash advertisement or youtube movie, firefox hangs itself. If I run mplayer first, Firefox give...
by krz
Fri Jul 02, 2010 10:28 pm
Forum: Linux
Topic: strange audio bug with flash
Replies: 8
Views: 12640

strange audio bug with flash

I found a strange flashplayer bug. On deviantart.com there is one flash advertisement which causes my browser and oss freeze (I don't know which one causes the problem). I can't play anything until I kill the flashplugin process. After that the sound works again without reloading oss (sudo soundoff/...

Go to advanced search